Hulpverlening bij evenementen

Iedere organisatie moet zich bewust zijn, dat het een wettelijke verplichting is bij het organiseren van een evenement dat er hulpverlening aanwezig is. De EHBO vereniging Harkema kan u daarbij ondersteunen. Afhankelijk van het evenement bepalen wij met de organisatoren, hoeveel hulpverleners aanwezig dienen te zijn.

EHBO Harkema

Iedere organisatie kan een beroep doen op EHBO vereniging Harkema, wanneer voor een evenement hulpverleners nodig zijn. U kunt dan denken aan: sportwedstrijden, sporttoernooien, braderieën, muziekfestivals, dorpsfeesten, open lucht theaters etc. De hulpverlening moet in principe in de nabijheid van Harkema plaatsvinden, echter in overleg kan hierop een uitzondering worden gemaakt.
Het evenement mag een “privé-karakter” hebben. Bijvoorbeeld een besloten feest in een bedrijf of jubilea zoals een feest ter ere van het 50-jarig huwelijk van opa en oma.

Hulpverlening EHBO aanvragen

Op deze website vind u een aanvraagformulier hulpverlening EHBO vereniging Harkema. Alvorens u een aanvraag doet, gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met de voorwaarden aanvraag hulpverlening EHBO vereniging Harkema. In deze voorwaarden staat omschreven wat u van ons en wij van u verwachten.
Aanvragen voor hulpverlening kunnen naar de evenementenbegeleiding van EHBO vereniging Harkema gestuurd worden.